Nieuws

A Klinieken

05 apr
2014

Uitbreiding met ‘State of the Art’ Laser en Huidtherapie behandelingen bij A Klinieken!

Bij  A Klinieken worden naast het complete palet van cosmetische en plastisch chirurgische procedures nu ook alle “State of the Art’ Laser en Huidtherapie behandelingen aangeboden.

Meest optimale resultaten worden bereikt door A Klinieken door de nauwe samenwerking tussen plastisch chirurgen, cosmetisch artsen en huidtherapeuten. Bij de huidtherapie van A Klinieken kunt u onder meer terecht voor behandeling van een grove huidstructuur, fijne lijntjes/rimpeltjes, acne, pigmentvlekken en vaatjes. Maar ook voor gezichtsverjonging door unieke persoon specifieke combinatiebehandelingen, de diverse behandelingsmodaliteiten zoals meerdere typen lasers, peelings, dermarollers, dermabrasiebehandelingen en huidverbeteringsproducten.

Ook kunt u terecht voor tatoeageverwijdering. Hierbij gebruiken wij de meest geavanceerde lasers met de juiste behandeltechnieken voor het meest optimale resultaat.

Onze huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en lid van kwaliteitsregister paramedici. Hierdoor komen behandelingen mogelijk voor vergoeding van uw zorgverzekeraar in aanmerking.

Wanneer u kiest voor een behandeling bij A Klinieken, bent u altijd verzekerd van de juiste zorg op het hoogste niveau. Naast de constante aandacht voor kwaliteit van middelen en mensen is er bij A Klinieken vooral veel aandacht voor u. En daarbij hanteren wij ook nog eens zeer vriendelijke prijzen!

Neem nu contact op voor een geheel vrijblijvend en kosteloos consult met 0900 – 55 77777.