SculpSure

Lichaam

SculpSure

Dé behandeling voor vet verwijdering zonder operatie. SculpSure is de eerste FDA goedgekeurde laserbehandeling voor vetreductie.

 


Wat is SculpSure?

SculpSure is de eerste goedgekeurde hyper thermische laser behandeling om vetweefsel op te lossen in de lichaamsgebieden rondom de buik en benen. Het is een laser behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van warmte en licht. Met SculpSure kun je vet op een snelle en effectieve manier laten verwijderen zonder operatie. Als je bijvoorbeeld intens sport, maar net niet dat laatste vetlaagje weg krijgt, biedt SculpSure de uitkomst. De eerste behandeling kan resulteren in een vetafname van 24% in het behandelde gebied. De SculpSure laser richt zich op specifieke gebieden waar vetweefsel zich heeft opgehoopt onder de lederhuid. De gecontroleerde energie vanuit de laser verbrandt dan tot wel 24% van de vetcellen in het behandelde gebied. Na verloop van tijd zal het lichaam op een natuurlijke wijze vetcellen afbreken in de gebieden waar de behandeling heeft plaatsgevonden.

Gebieden
Behandelingen met SculpSure worden op maat gemaakt om precies de gebieden aan te pakken die je wilt behandelen:

  • – Buik
  • – Heupen
  • – Dijen
  • – Benen
  • – Billen
  • – Kin

Consult
Wanneer u bij A Klinieken komt voor een eerste consult krijgt u altijd een consult gesprek. Tijdens dit gesprek vragen wij naar uw medische achtergrond en of u medicijnen gebruikt. Het is belangrijk dat u zo eerlijk en uitgebreid mogelijk bent waar het uw gezondheid betreft zodat alle mogelijke risico’s uitgesloten kunnen worden en u op een veilige manier geholpen kan worden. Uiteraard bespreekt u samen met de behandelend arts uw wensen. Waar stoort u zich aan en wat zou u graag anders zien? De behandelend arts zal op basis van uw persoonlijke wensen bekijken welke behandeling de beste optie is. U kunt rekenen op een uitgebreid, open en eerlijk advies, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Indien u besluit over te gaan op behandeling met de SculpSure, dan wordt een behandelingsovereenkomst door zowel A Klinieken als door u ondertekend.

Foto vooraf + foto 6 weken na 1ste behandeling

De Behandeling
De behandelend arts zal eerst de gebieden markeren waar het vet verwijderd moet worden. De SculpSure laserkoppen worden aan een riem bevestigd en op maat aangepast om zich nauwkeurig op de behandelgebieden te richten. De laserkoppen verhitten het vetweefsel terwijl de huid tegelijkertijd gekoeld wordt. De behandeling wordt als niet pijnlijk of als lichtgevoelig ervaren en duurt 25 minuten. Er vindt verwarming plaats, wat licht gevoelig kan aanvoelen. De huid wordt tegelijkertijd gekoeld waardoor de behandeling zeer draaglijk is. Een behandeling duurt ongeveer een half uur. SculpSure werkt optimaal bij een BMI onder 30 en als je tot maximaal 13 kg van je streefgewicht af zit.

Resultaat
Eén behandeling zorgt voor een gemiddelde vetafname van 24% en na twee behandelingen kunnen we een omtrekafname van minimaal 2 centimeter garanderen.
De eerste resultaten zijn na 6 weken zichtbaar en het optimale resultaat is na 12 weken zichtbaar.