Kaaklijnverstrakking | Facelift en halslift zonder littekens

Hoofd & Hals

Kaaklijnverstrakking

Een jeugdig uiterlijk gaat gepaard met een ovale vorm van de kaaklijn. Hamsterwangen en minder strakke, hoekige vorm van de kaaklijn en het eventueel ontstaan van een (slappe) onderkin is juist een duidelijk zichtbaar kenmerk van veroudering. Om deze stigmata van het verouderingsproces tegen te gaan wordt veelal een face(-hals)lift geadviseerd. Dit is een operatieve procedure welke gepaard gaat met littekens en een herstelperiode. Het is echter niet altijd nodig om een dergelijke uitgebreide procedure uit te voeren. Zeker als het verouderingsproces nog niet zo ver is gevorderd is er een behandeling mogelijk welke zogenaamd minimaal invasief is, (dwz slechts enkele sneetjes van 1,5 mm) en zonder (!) littekens wordt uitgevoerd. A Klinieken is de enige kliniek in Nederland die een behandeling met de PrecisionTx kan aanbieden. Deze behandeling met de PrecisionTx is dus minimaal invasief en zeer effectief.

De PrecisionTx  werkt met een speciale laserfiber en canule om vanuit onderhuids de huid te verstrakken en eventueel het vet van de onderkin weg te laseren. Er wordt gebruik gemaakt van de meest krachtige laser die er is voor deze toepassing, een 10W 40 Hz 1440nm golflengte Nd:Yag laser. Door een temperatuursensor aan de tip van de canule, kan de benodigde temperatuur om de gewenste huidverstrakking te krijgen, precies gehaald worden. Voor de veiligheid stopt de laser als de temperatuur te hoog wordt. Dus het is naast een zeer effectieve, ook een hele veilige behandeling.

Gebieden
Face, hals en kaaklijn.

Consult
Maak voor meer informatie over onze behandeling een afspraak voor een vrijblijvend en gratis consult in één van onze vestigingen.

De behandeling
De behandeling wordt uitgevoerd door één van onze PA’s of PC’s. Aangezien er sprake is van een lokale verdoving is de behandeling vrijwel pijnloos.

Resultaat
Met deze behandeling kunt u binnen enkele weken een aanzienlijke verbetering verwachten zonder daarvoor een grote operatie te hoeven ondergaan. Om het te behalen resultaat te optimaliseren wordt er soms geadviseerd om de PrecisionTx behandeling te combineren met een uitwendige gefractioneerde CO2 laserbehandeling en/of radiofrequentie (RF) behandeling.

Kosten

Precision Tx Verstrakking kaaklijn inclusief kin € 2.500,-
Precision Tx uitbreiding Face of Hals € 500,-
Precision Tx uitbreiding Face + Hals € 1.000,-
Drukkleding € 150,-

 

https://youtu.be/POyp_76e-uE