Nieuws

A Klinieken

05 jun
2018

A Klinieken heeft de droombaan voor huidtherapeuten!

Als je interesse ligt in cosmetische huidtherapie en je zou willen werken met het grootste arsenaal aan laserapparatuur in een echte Kliniek dan is dit de baan van je dromen. Bij A Klinieken, klinieken voor plastische chirurgie, contourcorrecties en gezichtsverjonging bestaat de mogelijkheid om als huidtherapeut eigenlijk alle indicaties die je kan bedenken te behandelen met een compleet laserpark te werken bestaande uit: CO2RE laser, Emerge laser, Alex TriVantage laser, GentleMax Pro Nd:Yag Laser, Pulsed Dye laser, Starlux met MaxG, SculpSure lipolyse bodycontouring, ThermiVa RF en Viveve RF. Hiernaast hebben we natuurlijk nog een heel scala van andere behandelingen waarmee je onze cliënten Natuurlijk Mooier en gelukkiger kan maken.

Een goede samenwerking met bevlogen Plastisch Chirurgen en gemotiveerde collega’s maken het plaatje compleet. Vanzelfsprekend hebben we naast een marktconform salaris voor je een reiskostenvergoeding en hele goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals betaling van jouw lidmaatschap bij NVH, registratie en herregistratie bij het KP, nascholingsdagen, trainingen en een mobiel met onbeperkt abonnement van de zaak.

A Klinieken is dé kliniek voor esthetische, plastische chirurgie en cosmetische behandelingen met vestigingen in heel Nederland. Met het grootste aanbod van behandelingen willen we onze cliënten zo goed mogelijk helpen, beginnende met eerlijke en objectieve informatie.

Voor de versterking van ons team zijn wij op dit moment op zoek naar:

Huidtherapeuten – 16-32 uur

Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van (cosmetische) laserbehandelingen en andere huidverbeterende behandelingen. Voor het uitvoeren van deze behandelingen, zoeken wij een flexibel inzetbare en ervaren huidtherapeute met goede communicatieve eigenschappen.

Dus ben jij een huidtherapeut met een initiatief nemende- en enthousiaste persoonlijkheid, een commerciële instelling en die zelfstandig kan werken dan MOET je bij ons solliciteren!

Droombaan takenpakket :

 • – Gericht advies geven over behandelingen en producten tijdens intakegesprekken
 • – Het opmaken van een behandelplan
 • – Zelfstandig kunnen werken met hoogwaardige laserapparatuur, volgens vastgestelde procedures en richtlijnen
 • – Het verrichten van de administratieve taken behorende bij de werkzaamheden als huidtherapeute

Droombaan functie eisen:

 • – Afgerond Hbo-diploma Huidtherapie
 • – Lidmaatschap NVH
 • – Ervaring met het gebruik van verschillende lasersystemen.
 • – Je bent in staat zelfstandig een behandelplan op te stellen
 • – Beschikking over een ontwikkeld empathisch vermogen
 • – Representatief
 • – Beschikking over goede communicatieve vaardigheden
 • – Bereidheid om een avond en eventueel af en toe in het weekend te werken
 • – Bereidheid (in goed overleg) om in al onze klinieklocaties te werken

Naast afwisseling in de werkzaamheden zal je ook ingezet worden op onze verschillende locaties en daarmee in het bezit moeten zijn van een rijbewijs en auto. Maar daarvoor bieden wij wel  je een dynamische werkomgeving, waarin je je volop kunt ontplooien en je zelfstandig kan werken, waarbij intervisie is met jouw collega huidtherapeuten en onze plastisch chirurgen. Met het breedste scala aan huidtherapeutische behandelingen, kun je rekenen op een zeer afwisselende baan. Oja en al onze medewerkers ontvangen ook nog een aantrekkelijke personeelskorting op eventueel gewenste behandelingen

Wat weerhoud je om te reageren op jouw droombaan? Als je voldoet aan bovenstaande criteria dan verwacht onze kliniekmanager jouw sollicitatie met motivatiebrief en CV (en pasfoto) per e-mail: (mevrouw) m.noppen@aklinieken.nl

18 jul
2017

Artikel budgetdivamagazine.com

A Klinieken

Met de Grote Make-over Planning kwam ‘de bovenooglidcorrectie’ natuurlijk ook heel snel aan bod. We waren tenslotte alweer 5 voornamelijk heftige jaren verder. Dat was duidelijk te zien.
Een uurtje Googlen leerde me dat ik bij mij in de buurt goed terecht kon.
Kosten gemiddeld €1600,00.

Bij de A Klinieken in Zevenaar zag ik echter dat het maar €600,00 kostte. Dat moest gecheckt worden.
Het algemene nummer gebeld en aan de vriendelijke dame gevraagd of dit betekende dat het €600,00 per ooglid was. Ze moest erom lachen en verzekerde mij dat dit voor beide ogenleden bedoeld is.
Er zijn meerdere locaties, maar Zevenaar is het dichtst bij mij, nog geen kwartier rijden. Daar dan ook een afspraak voor een intake gemaakt en dan beslissen wat je wilt op basis van informatie, indruk en intuïtie. Tenminste: zo werkt dat bij mij.

Bekijk het hele artikel hier

Nip/Tuck & De Held in mij

CoorrVoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28 mei
2017

A Klinieken bij RTL4 programma Altijd Jong

Bekijk hier de uitgebreide aflevering van Altijd Jong waarin Sylvana een Borstvergroting ondergaat.

 

Klik hier voor meer informatie over een borstvergroting

01 mei
2017

Nu bij A Klinieken, de ThermiVa!

Mede door het natuurlijke verouderingsproces, een bevalling en de overgang ontstaat er laxiteit van de vagina, wat zorgt voor een verminderd gevoel of incontinentie.
De ThermiVa verwarmt het weefsel om zo meer collageen aan te maken wat zorgt voor vaginaverstrakking. Het resultaat is gelijk te merken en het is geheel pijnloos!


Alles wat je moet weten over de ‘vagina laser’ waar de Kardashians bij zweren
“Het geeft je zelfvertrouwen en verbetert het sexleven.”

Bekijk het artikel hier

02 apr
2017

De zomer komt eraan!

Denk jij na over een peeling, ooglidcorrectie of misschien wel een borstvergroting?
Klik hier voor al onze behandelingen.

08 mrt
2017

Internationale Vrouwendag

Vandaag is het #internationalevrouwendag
A Klinieken maakt daar internationale vrouwenweek van!

Speciaal om die reden bieden wij al onze vrouwelijke cliënten 50% korting op een Facial Treatment + Peeling t.w.v. € 95,- euro, wanneer u deze week belt om een afspraak in te plannen.

Deze behandeling wordt verzorgd door een van onze ervaren huidtherapeutes, die de behandeling op uw specifieke huidtype zal aanpassen.

Internationale vrouwendag!

 

Wij zijn dagelijks van 09.00 tot 21.00 bereikbaar via 0900-5577777.

 

02 mrt
2017

DAG VAN DE DOKTERSASSISTENT

Vandaag is het de dag van de doktersassistent

Namens Team A Klinieken wensen wij alle doktersassistentes een hele fijne dag!

 

Mocht jij nou nog op zoek zijn naar een baan als doktersassistent, kom dan ons team versterken.
Voor meer informatie kijk op www.aklinieken.nl/vacatures

27 feb
2017

Vacature A Klinieken

Vacature A Klinieken

A Klinieken is dé kliniek voor esthetische, plastische en cosmetische chirurgie met vestigingen in heel Nederland. Met een groot aanbod van behandelingen willen we onze cliënten zo goed mogelijk, eerlijk en objectief informeren.
Wij werken met een zeer bekwaam team van plastisch chirurgen en specialisten. Voor de versterking van ons team zijn wij op dit moment op zoek naar:

 

Huidtherapeute 8-16 uur

Jouw werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het zelfstandig uitvoeren van (cosmetische) laserbehandelingen en andere huid verbeterende behandelingen. Voor het beoordelen en uitvoeren van deze behandelingen, zoeken wij een flexibel inzetbare en bovenal ervaren huidtherapeute met goede communicatieve vaardigheden. Je gaat afwisselend werken in onze locaties en daarmee zijn een rijbewijs en auto dan ook een vereiste. Uitbreiding van het gemiddelde aantal uren per week behoort tot de mogelijkheden.
Wij zoeken een initiatief nemende- en enthousiaste persoonlijkheid, met een commerciële instelling die zelfstandig kan werken.

Tot het takenpakket horen o.a.         

 • -Gericht advies geven over behandelingen en producten tijdens intakegesprekken
 • -Het opmaken van een behandelplan
 • -Zelfstandig kunnen werken met hoogwaardige laserapparatuur, volgens vastgestelde procedures en richtlijnen
 • -Administratieve taken behorende bij jouw werkzaamheden als huidtherapeute

Functie eisen

 • -Je hebt een afgerond HBO-diploma Huidtherapie
 • -Lidmaatschap NVH
 • -Ervaring met het gebruik van verschillende lasersystemen is een must. Wij werken o.a. met de volgende lasers: CO2RE Laser, Emerge Laser, Alex TriVantage Laser, GentleMax Pro, ND: Yag Laser.
 • -Het omgaan met klanten gaat je goed af en je bent in staat op zelfstandige wijze een behandelplan op te stellen
 • -Je bent representatief en bezit goede communicatieve en contactuele vaardigheden
 • -Bereidheid om een avond en eventueel af en toe in het weekend te werken
 • -Bereidheid om in al onze klinieklocaties te werken

Wij bieden je een dynamische werkomgeving, waarin je je volop kunt ontplooien en je zelfstandig kan werken, waarbij intervisie met jouw collega huidtherapeute en onze plastisch chirurgen mogelijk is. Met een breed scala aan huid therapeutische behandelingen, kun je rekenen op een zeer afwisselende baan. Uiteraard word jij op een professionele wijze begeleid en/of getraind. Het salaris is marktconform, je ontvangt een reiskostenvergoeding en een aantrekkelijke personeelskorting.

Indien je enthousiast bent over deze afwisselende baan, voldoet aan de gevraagde eigenschappen en bereid bent om te reizen, dan kun je je motivatie en CV (met pasfoto) per e-mail sturen naar (mevrouw) m.berends@aklinieken.nl

 

 

23 feb
2017

Vito Koeijers, Plastisch Chirurg

Graag stellen we u voor aan Plastisch Chirurg Vito Koeijers.
Hij heeft veel ervaring met de diverse vormen van borstchirurgie zoals borstreconstructies na een borstamputatie of aangeboren borstafwijkingen. Dr. Koeijers is ook een expert in cosmetische borstoperaties, en vanzelfsprekend ook deskundig op de andere gebieden van de esthetische plastische chirurgie.

 

“Het mooiste aan Plastische Chirurgie is voor mij niet het moment van de chirurgie zelf. Het is het moment tijdens de nacontrole waarop mijn cliënt vol trots het resultaat laat zien en vertelt dat de behandeling 100% meeviel en zich afvraagt waarom zij het niet veel eerder heeft gedaan.”


Lid van:

 • – Nederlandse Vereniging van Plastische Chirurgie (NVPC)
  – Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (NVEPC) 
  – European Academy for Facial Plastic Surgery (EAFPS).

Specialisaties:
borstvergrotingen, borstlifts met of zonder prothesen, ooglidcorrecties en liposculpture.

Ervaringen:
https://www.kliniekervaringen.nl/arts/vito-koeijers-48/ervaringen