Polytech

Borsten

Borstvergroting met Polytech protheses


In 1986 is POLYTECH gestart met een volledig eigen productie faciliteit in Dieburg Duitsland. POLYTECH  is het eerste en enigste bedrijf die siliconen implantaten produceert in Duitsland en is één van de drie grootste producenten van siliconen implantaten, ook wel medical devices genoemd. Alle producten zijn voorzien van een CE-keurmerk. Daarnaast zijn de ruwe materialen (medical siliconen en polyurethaan coating)  ook goed gekeurd door de Amerikaanse FDA. Polytech presenteert het breedste programma van borstimplantaten in de markt.

Er bestaat een grote variëteit aan implantaten. POLYTECH® streeft ernaar om het individuele uiterlijk van iedere vrouw tot zijn recht te laten komen. Daarom biedt POLYTECH® een groot aanbod van siliconen implantaten aan, die veel mogelijkheden bieden tot een correctie van de borsten. Er zijn 5 verschillende basismodellen:

  • MÈME: rond implantaat
  • REPLICON: anatomisch (druppelvormig) implantaat met ronde basis.
  • OPTIMAM: anatomisch (druppelvormig) implantaat met ovale basis.
  • OPTICON: anatomisch (druppelvormig) implantaat met brede basis.
  • De projectie kan op haar beurt onderverdeeld worden in vier verschillende profielen of projecties: laag, gemiddeld, hoog en extra hoog. Op deze manier kunt u samen met uw behandelend arts voor het implantaat kiezen dat het beste past bij uw lichaam en uw wensen. Het duurzame en zeer resistente omhulsel (buitenkant van de prothese) bestaat uit een 1mm tot 2mm dikke laag polyurethaan of geruwd getextureerd siliconen. Iedere prothese is gevuld met de gepatenteerde gel; een hoog cohesieve siliconengel met het grootste geheugeneffect die zorgt voor maximaal vormbehoud en maakt lekkage uitgesloten. Daarnaast biedt deze gel op gebied van gevoel en beweging het beste alternatief met een natuurlijke borst.

POLYTECH BROCHURE