Welkom bij A Klinieken, dé kliniek voor Plastische en Cosmetische chirurgie

Chirurgie – A Klinieken

Welkom bij A Klinieken, dé kliniek voor Plastische en Cosmetische chirurgie

U bent waarschijnlijk op onze site terechtgekomen omdat u een vorm van plastische chirurgie overweegt, eventueel een gezichtsverjonging, borstvergroting, liposuctie of een andere chirurgische of niet chirurgische ingreep. Misschien iets aan uw lichaam of gezicht waar u al jaren over nadenkt en wat u steeds meer stoort, waarvoor het nu de tijd is om er iets aan te laten doen. Dit zou dan de eerste stap zijn op een reis naar een nieuwe en verbeterde u.

Het is onze taak om ervoor te zorgen dat uw reis soepel verloopt. Meer dan dat; wij willen dat u gelukkig bent met de bestemming van deze reis, het resultaat van uw operatie. Deze tevredenheid na een cosmetische ingreep wordt bereikt als de verwachting overeenkomt met het resultaat, (dat u krijgt wat u wilt.) Wij willen tevreden patiënten, deze zijn niet alleen gelukkig, maar ze geven ons ook een goed gevoel en vertellen hun goede ervaring door aan potentiële patiënten.

Een reis begint met plannen, u moet zoveel mogelijk informatie inwinnen. Dit is waar deze website voor bedoeld is, om onze kennis met u te delen. Onze beschrijvingen over de behandelingen zijn persoonlijk, afkomstig uit jarenlange ervaring en van de behandelingen van duizenden patiënten. Wij hopen u voldoende voor te kunnen lichten over wat u kunt verwachten vóór, tijdens en na de operatie en op wat voor een resultaat u zich mag verheugen op de lange termijn. Wij begrijpen dat mensen zich zorgen maken en bang zijn: ˈHet is veel geldˈ, ˈIs het niet gevaarlijk?ˈ, ˈWat als er complicaties zijn?ˈ; ˈBen ik niet te ijdel?ˈ; enzovoort. Elke patiënt ervaart wel één van deze angsten of zorgen, wat wij doen is u hiermee helpen, en niet alleen onze plastisch chirurgen en artsen, maar ook ons fantastische team die u samen met onze specialisten de beste zorg en voorlichting geven.

Lees verder, zorg dat u zoveel mogelijk informatie krijgt en als u vragen heeft, aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0900 – 5577777 (lokaal tarief).
Dagelijks van 9.00 – 21.00 uur.