Ervaringen

A Klinieken

Ervaringen Borstvergroting

Andere behandelingen

Om een duidelijk en realistisch beeld te krijgen over hoe cliënten onze klinieken vinden en een behandeling hebben ervaren, vragen wij aan iedere cliënt vooraf, om ons na de behandeling publiekelijk te beoordelen op het internet! Hierdoor zijn wij de meest transparante kliniek die er bestaat. Lees beoordelingen en ervaringen over ons bijvoorbeeld op: Kliniekervaringen.nl

25 november, 2019

Ervaring was goed, het zou eigenlijk mijn eerste (oriënterende) gesprek zijn, maar ik had al gelijk een goed gevoel bij de consulente en de chirurg. Behandeling prima verlopen en resultaat is prachtig.

Polytech Microthane Opticon 265 HP Protheses: Polytech Microthane Opticon 360 cc

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
25 november, 2019

Heel positief en tevreden

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen Protheses: Polytech Microthane Opticon 265 cc

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
27 december, 2019

Onwijs bedankt, ben super blij met het resultaat. Echt een wereld van verschil. Ben super geholpen! Het is reuze meegevallen. BEDANKT!

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen Protheses: Polytech Microthane Diagon 4Two AO 415 cc met Multiplane

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
25 november, 2019

Fijne arts. Stelt je gerust. Tijdens het uitslapen werd ik goed geholpen en hadden de verzorgers tijd voor mij

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen Protheses: Polytech Microthante Diagon 4Two AR 390 cc met Multiplane

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
25 november, 2019

Ik heb het consult en de operatie positief ervaren. Ik ben goed voorgelicht van te voren. Na de operatie ben ik een aantal keer gebeld hoe het herstel verliep en ik mocht altijd terugbellen als er ergens vragen over waren. Ik ben hartstikke tevreden met het resultaat.

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen Protheses: Polytech Microthane Opticon 335 cc

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
25 november, 2019

Behulpzaam, vriendelijk, eerlijk en duidelijk

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen Protheses: Polytech meme 830 cc

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Samira
11 november, 2019

Ontzettend blij met het resultaat, ik kon na een korte tijd al weer veel doen. Ik geniet nu vol-op. Top team en zeer proffessioneel.

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen Protheses: Microthane Diagon Gel 4Two AOXP 335 cc met Multiplane Techniek

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Amy
11 november, 2019

Het gesprek verliep fijn waardoor ik meteen een goed gevoel had. De operatie is snel gegaan met na afloop een fijne nazorg.

Protheses: Polytech Microthane Opticon 360 cc Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Kimberley
5 juni, 2019

Ik vond alles goed en ben heel tevreden over het resultaat. 10!

Protheses: Polytech Microthane Opticon 360 cc Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
8 juli, 2019

Zolang op deze ingreep gewacht en het resultaat + herstel had niet beter gekund. Ik zou het zo weer over doen.

Protheses: Polytech Microthane Opticon 375 cc Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Stephanie
< Terug naar overzicht