Ervaringen

A Klinieken

Ervaringen Ervaringen

Andere behandelingen

Om een duidelijk en realistisch beeld te krijgen over hoe cliënten onze klinieken vinden en een behandeling hebben ervaren, vragen wij aan iedere cliënt vooraf, om ons na de behandeling publiekelijk te beoordelen op het internet! Hierdoor zijn wij de meest transparante kliniek die er bestaat. Lees beoordelingen en ervaringen over ons bijvoorbeeld op: Kliniekervaringen.nl

27 november, 2019

Het is mij 100% meegevallen en het resultaat is erg goed. Kortom ben zeer tevreden!

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Nel
25 november, 2019

Ervaring was goed, het zou eigenlijk mijn eerste (oriënterende) gesprek zijn, maar ik had al gelijk een goed gevoel bij de consulente en de chirurg. Behandeling prima verlopen en resultaat is prachtig.

Polytech Microthane Opticon 265 HP Protheses: Polytech Microthane Opticon 360 cc

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
25 november, 2019

Heel positief en tevreden

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen Protheses: Polytech Microthane Opticon 265 cc

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
22 november, 2019

Voor de tweede keer hier behandeld. Ben zeer goed geïnformeerd en geholpen. Niks op aan te merken! TOP!

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Stacey
18 november, 2019

Tevreden!

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
13 november, 2019

Super tevreden. Arts was geweldig en vriendelijk personeel

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
11 november, 2019

Mijn ervaring met A Klinieken is erg positief. Behandeling is vlot en deskundig verlopen. Ben erg tevreden met resultaat. Zou de kliniek bij andere aanbevelen.

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
27 december, 2019

Onwijs bedankt, ben super blij met het resultaat. Echt een wereld van verschil. Ben super geholpen! Het is reuze meegevallen. BEDANKT!

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen Protheses: Polytech Microthane Diagon 4Two AO 415 cc met Multiplane

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
10 december, 2019

Op aanraden van anderen voor A Klinieken gekozen. Ik ben heel tevreden over het resultaat. Zal voor deze behandeling andere ook aanraden om A Klinieken te kiezen.

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
28 november, 2019

Ik ben tevreden over mijn ooglidcorrectie bij A Klinieken. Van begin tot eind ben ik zeer vriendelijk/goed begeleid. Door de duidelijke informatie ben ik totaal niet voor verrassingen komen te staan.

Operateur: Plastisch Chirurg Van Onselen

A klinieken Algemeen

Consulente / Arts

Anoniem
< Terug naar overzicht