Ooglidcorrectie Groenekan

Chirurgie – A Klinieken

Ooglidcorrectie Groenekan

Last van een vermoeide blik met hangende ogen, verminderd zicht en/of wallen onder de ogen? Na een onder- of bovenooglidcorrectie in onze kliniek nabij Groenekan kijkt u weer met een frisse en heldere blik naar de wereld. Bij een ooglidcorrectie wilt u wel kunnen vertrouwen op het specialisme en de ervaring van chirurg en kliniek. De kwaliteit is belangrijk, het resultaat is wat telt. In onze kliniek nabij Groenekan worden alle ooglidcorrecties uitgevoerd door ervaren plastisch chirurgen. Voor de laagste prijs van Nederland krijgen klanten de beste ervaring, van intake tot en met nazorg. Ervaar het open en vriendelijke contact met uw kliniek; maak een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos consult over een ooglidcorrectie in onze kliniek nabij Groenekan. Wij zijn gevestigd in Huis ter Heide, op slechts een kwartier rijden afstand. 

Welke ooglidcorrectie past bij u?

Zoals u kunt zien in het overzicht van behandelingen, onderscheiden we onder- en bovenooglidcorrecties. Dit zijn dan ook separate ingrepen, die verschillende redenen en doelen kunnen hebben. 

Bovenooglidcorrectie nabij Groenekan

Bij zo’n 85% van de ooglidcorrecties gaat het om een bovenooglidcorrectie. We spreken ook wel van oogleden liften. Hoewel er ook schoonheidsoverwegingen meespelen, is de reden vaak praktisch van aard. De cliënt heeft last van hangende oogleden. Dit geeft optisch een vermoeide indruk, maar wanneer de oogleden in het blikveld hangen is dit daadwerkelijk vermoeiend. Door het liften van de oogleden wordt het blikveld weer geopend. Wilt u een bovenooglidcorrectie in Groenekan uit laten voeren? Onze kliniek is gevestigd in Huis ter Heide, op 3 kwartier afstand van Groenekan. 

Onderooglidcorrectie

Bij wallen of een overschot aan huid onder de ogen, is een onderooglidcorrectie de aangewezen behandeling. Het is een kleine operatieve ingreep, vaak onder plaatselijke verdoving, met een natuurlijk resultaat. Bij het ouder worden van de huid gaat deze steeds meer uitzakken. Een onderooglidcorrectie kan worden ingezet ter verjonging van het gezicht. 

Zowel voor de onder- als bovenooglidcorrecties geldt, dat we voor iedere individuele patiënt kijken of de behandeling een oplossing biedt, ongeacht de leeftijd.

Ooglidcorrectie door een echte plastisch chirurg

We benadrukken graag dat het belangrijk is dat ooglidcorrecties (en alle andere behandelingen) door plastisch chirurgen worden uitgevoerd. Dit soort ingrepen worden ook wel door basisartsen, huisartsen, kno-artsen en zelfs doktersassistenten verricht. Alleen de plastisch chirurg heeft gegarandeerd een specialistische opleiding volbracht, om ooglidcorrecties in Groenekan adequaat uit te kunnen voeren. Onze artsen hebben vele succesvolle boven- en onderooglidcorrecties op hun naam staan. Door het volgen van congressen, trainingen en nieuwe ontwikkelingen zijn zij altijd op de hoogte in hun vakgebied. Dat geeft u het vertrouwen van een gedegen intake, nauwkeurige ingreep en de juiste nazorg.

De beste prijs en totaalervaring bij A Klinieken

A Klinieken is een internationale kliniekorganisatie. In onze vestigingen in Nederland ervaart u de hoge kwaliteitsstandaard van de organisatie. We hebben de aantrekkingskracht om klinisch professionals en ervaren plastisch chirurgen aan ons te binden. Dat doen we via een zorgvuldige werving- en selectieprocedure. Het hele team zorgt ervoor dat u zich vanaf het eerste contact op uw gemak voelt. Dit uit zich in een zeer hoge klanttevredenheid. Nu bent u vast benieuwd naar de kosten van een ooglidcorrectie door een echte plastisch chirurg, binnen de totaalervaring bij een vertrouwde kliniek. Hierover zijn we zeer transparant: we hanteren de beste prijzen van Nederland.

Kosten ooglidcorrecties

Bij A Klinieken werken we met standaard pakketprijzen voor ooglidcorrecties. Zo weet u van tevoren wat uw investering zal zijn.

  • Bovenooglidcorrectie: €650,-
  • Onderooglidcorrectie: €1800,-
  • Combinatie onder/boven: €2200,-

Ooglidcorrectie zonder operatie?

Wellicht wordt u elders een goedkopere ooglidcorrectie aangeboden. Ons advies is om hierin zeer scherp te blijven. Er zijn namelijk aanbieders die ooglidcorrecties zonder operatie aanbieden. Zij gaan met een plasma-apparaatje rond de ogen, waardoor de huid samentrekt. Dit lijkt heel spectaculair, maar het is niet effectief. Wij krijgen regelmatig mensen in de kliniek, die elders zo’n behandeling hebben ondergaan. De behandeling blijkt snel uitgewerkt en laat rode vlekjes achter. Daarom bieden we bij A Klinieken uitsluitend operatieve ooglidcorrecties, met een duurzaam resultaat.

Kosteloos en vrijblijvend consult

Bent u benieuwd of een ooglidcorrectie voor u een oplossing biedt? Bel ons gerust op 085 11 00 525. Op dit nummer kunt u terecht voor vragen over al onze behandelingen en het plannen van een kosteloos en vrijblijvend consult voor een ooglidcorrectie nabij Groenekan.