Precision Tx

Lichaam

Precision TX

Behandelinformatie
Sommige mensen hebben van nature een overmatige zweetproductie, ook wel hyperhidrose genoemd. Hierdoor kunnen mensen zich ongemakkelijk voelen. De meesten dragen hierdoor voornamelijk zwarte of wijde kleding zodat de zweetplekken niet worden gezien. Bij A Klinieken kunnen we u de volgende behandelmethoden aanbieden:

Botuline Toxine
Met een Botuline Toxine behandeling kan de plastisch chirurg uw transpiratieproductie verminderen. Door middel van injecties met botuline toxine wordt de werking van de zweetklieren geblokkeerd, waardoor er nauwelijks nog transpiratie vocht afgescheiden wordt. Deze behandeling dient ca. iedere 3 tot 6 maanden herhaald te worden.

Precision TX
Kiest u er liever voor om hyperhidrose met slechts 1 behandeling te verhelpen?
Dan kunnen wij u als één van de weinige in Nederland een behandeling met de Precision TX aanbieden.
Deze behandeling is minimaal invasief, toxine vrij en zeer effectief.

De Precision TX is een speciale laser fiber en canule om onderhuids de zweetklieren weg te laseren. Door een temperatuur sensor aan de tip van de canule, kan de benodigde temperatuur om de zweetklieren te vernietigen precies gehaald worden. Voor de veiligheid stopt de laser als de temperatuur te hoog wordt.

Gebieden
Overmatig zweten komt vaak voor onder de oksels, maar ook in de handpalmen en onder de voeten.

Consult
Maak voor meer informatie over onze behandelingen een afspraak voor een vrijblijvend en gratis consult in één van onze vestigingen.

De behandeling
De behandeling wordt uitgevoerd door één van onze plastisch chirurgen. Aangezien er sprake is van een lokale verdoving is de behandeling vrijwel pijnloos.
Omdat de okselklieren rechtstreeks onderhuids worden aangepakt is deze behandeling zeer effectief.

Resultaat
Met deze behandeling kunnen wij na de ingreep 90% reductie van overmatig zweten realiseren.