Huidverbetering

Huid

Huidverbetering


Huidverbetering is het mooier maken van de huid in de breedste zin van het woord. Hieronder verstaan wij bij A Klinieken het verbeteren van de huidstructuur, conditie, kleur en vochtbalans van de huid. Alsmede het stimuleren van de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Tussen het 25ste en dertigste levensjaar begint huidveroudering. Vanaf dat moment neemt de aanmaak van collageen, elastine en bindweefsel af. Hierdoor zullen vanaf dat moment de eerste tekenen van veroudering ontstaan. De huid wordt langzaam aan slapper, verliest aan vocht en volume en begint rimpeltjes te vertonen. Vaak zijn de eerste tekenen hiervan zichtbaar rondom de ogen.

Bij A Klinieken wordt gebruik gemaakt van verschillende behandelmethoden voor huidverbetering. Huidverbetering kan bereikt worden door behandeling met de GentleMax Pro (Alexandrite) laser, CO2 laser (Candela), de Emerge (fractional laser) en de Dermicapen (Microneedling). Deze behandelingen worden al dan niet in combinatie met een huidverzorgingsadvies, microdermabrasie of peeling uitgevoerd. Door de lasers wordt de aanmaak van elastine, collageen en bindweefsel in de huid gestimuleerd. Hierdoor zal de vochtbalans en structuur van de huid verbeteren. Fijne lijntjes zullen verdwijnen en de huid zal weer veerkrachtiger aanvoelen. Uw huid zal er frisser en gezonder uitzien. Voor meer informatie over de behandelingen klikt u op de betreffende behandeling.

Oppervlakkige peeling
Mednology Vacupeel (Microdermabrasie)
Emerge laser
CO2 laser
TCA peeling
Dermicapen (Microneedling)