Cellulaze

Huid

Cellulaze, Cellulite behandeling


Elke vrouw krijgt er vroeg of laat helaas last van; putjes tot deuken in je benen en/of billen. Cellulite ontstaat op het moment dat vetcellen toenemen maar is absoluut geen vet.

Onder cellulite verstaan we de bobbeltjes en deukjes op je huid, die tevoorschijn komen op het moment dat andere delen van de huid niet kunnen uitzetten door bindweefselstrengen.
Gelukkig is cellulite goed te behandelen met de Cellulaze®, de enige goed werkende licht invasieve behandeling tegen cellulite.

Wie komt er in aanmerking voor een behandeling met de Cellulaze?
Hoe slank je ook bent, iedereen kan last hebben van cellulite. Wellicht heb je last van een infectie, zit het in je genen of ligt het aan je hormoonspiegel? Het kan allemaal invloed hebben op het ontstaan van cellulite.

Vrouwen hebben vaker te maken met cellulite dan mannen. het collageen is gerangschikt in een parallel patroon, waardoor het vet wordt verdeeld in groepjes en er een sinaasappelhuidje ontstaat. Door een x-patroon in het collageen bij mannen wordt het vet bij hen minder verdeeld en blijft cellulite hen vaker bespaard.

Consult
Wanneer u bij A Klinieken komt voor een eerste consult krijgt u altijd een gesprek met uw behandelaar.
In dit gesprek bekijkt de behandelaar of u geschikt ben voor een behandeling met de Cellulaze. Daarvoor zal de behandelaar vragen naar uw medische achtergrond en of u medicijnen gebruikt. Het is belangrijk dat u zo eerlijk en uitgebreid mogelijk bent waar het uw gezondheid betreft, zodat alle mogelijke risico’s uitgesloten kunnen worden en u op een veilige manier geholpen kunt worden.

Uiteraard bespreekt u samen uw wensen. Waar stoort u zich aan en wat zou u graag anders zien? De behandelaar zal op basis van uw persoonlijke wensen bekijken welke behandeling de beste optie is.

U kunt rekenen op een uitgebreid, open en eerlijk advies, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. Indien u besluit over te gaan op behandeling met de Cellulaze, dan wordt een behandelingsovereenkomst door zowel de behandelaar als door u ondertekend.

Behandeling
De behandeling grijpt aan op 3 manieren. Omdat er een laser wordt gebruikt die “om de hoek “ kan stralen bestaat de mogelijkheid om de drie ‘boosdoeners” van Cellulite aan te pakken. Dit zijn 1. Het vetweefsel in de compartimenten wat iets te veel aanwezig is. 2. De bindweefselschotjes die de intrekkingen bij de huid veroorzaken en 3. De dunner wordende huid die meer laat zien van de onregelmatigheden welke onder de huid aanwezig zijn. Het unieke apparaat de ‘Cellulaze’ pakt, als enige apparaat op de markt wereldwijd, al de drie veroorzakers van Cellulite aan: 1. Het vetweefsel wordt, door de laserstraal omlaag gericht op het vet, gereduceerd waardoor druk in het vetcompartiment afneemt en de bollingen minder worden. 2. De bindweefselschotjes, welke verantwoordelijk zijn voor de intrekkingen, worden door de laserstraal opzij gericht, gekliefd. 3. Als laatste wordt de laserstraal omhoog gericht tegen de huid waarbij de huid wordt opgewarmd en iets steviger zal worden. Hierdoor zullen de nog resterende en/of toekomstige onregelmatigheden onder de huid minder zichtbaar worden gemaakt. De behandeling duurt ongeveer 60 à 90 minuten.

Nazorg
Na de behandeling kunt u wat blauwe plekjes krijgen en de plekjes die zijn behandeld kunnen wat afgeven. Het is daarom ook verstandig om donkere en losse kleding mee te nemen.
Na 1 à 2 dagen kunt u weer uw alledaagse werkzaamheden voortzetten en na 1 à 2 weken mag u weer sporten.

Resultaat
Er is maar één behandeling nodig voor het verwijderen van cellulite. De resultaten zullen, afhankelijk van verschillende factoren, optimaal zijn na 3 tot 12 maanden.

 

 

 

Kosten Cellulaze
1 segment (5*5=25cm2) € 1.300,-
2 segmenten € 1.400,-
3 segmenten € 1.500,-
4 segmenten € 1.600,-
5 segmenten € 1.700,-