Nagor

Borsten

Al meer dan 30 jaar worden Nagor borstimplantaten in Schotland geproduceerd en zijn ze beschikbaar in een brede range van texturering, vulling en vormen, en beschikken ze over een eigen “in-house” R&D afdeling.

In het verleden was het zo dat wanneer een willekeurig merk borstimplantaat heel zacht en dus natuurlijker aanvoelde, deze vaak gevuld was met een vloeibare of minder cohesieve siliconenvulling.
Bij rupturen kon dit vervelende complicaties geven. Om dit tegen te gaan, worden implantaten steeds vaker gevuld met een meer samenhangende oftewel cohesieve gel, waardoor ze harder en minder natuurlijk kunnen zijn qua voorkomen en aanraking, maar tevens ook weer door verlies van soepelheid kwetsbaar kunnen zijn.

De nieuwe 6e generatie Nagor ronde borstimplantaten genaamd IMPLEO, zijn zachte soepele “full-filled” implantaten. Deze nieuwe bijzondere geltechnologie bestaat uit een cohesieve gel die vrijwel onbreekbaar is. Naast de verplichte SiloGard 360° barrière laag, een laag die zorgt voor minimalisatie van “gel bleeding”, is er een verbeterde kleefkracht tussen de gel en de binnenste envelop. IMPLEO borstimplantaten zijn verkrijgbaar in 38 verschillende maten en projecties. Er zijn 2 textureringen van de envelop: glad en Nagotex®. Dit gepatenteerde oppervlakte is ontworpen om huidadhesie, rotatie en kapselcontractie tegen te gaan.

Nagor heeft ook 6e generatie anatomische borstimplantaten genaamd COGEL. Deze zijn voorzien van nagenoeg dezelfde geltechnologie, hebben ook de verplichte Silogard 360° barrière laag, alsmede de Nagotex® texturering.  Deze zijn COGEL borstimplantaten zijn verkrijgbaar in 90 verschillende maten en projecties. Tevens kan de chirurg met IMPLEO & COGEL implantaten een opmerkelijk kleinere incisie maken waardoor de patiënt een kleiner litteken krijgt.

Dit maakt de 6e generatie Nagor IMPLEO & COGEL implantaten niet alleen veilig, soepel, zacht en vormvast, maar ze geven de patiënt ook echt het gevoel van een natuurlijke borst.